Sunday, December 18, 2011

♥ 18 Desember 2011 Hari Lahir Aku Yang Ke-19 tahun ♥


hmm ak asa sedihhh cngt time besday ak jgk laa ak gado ngn dia...kenapaaa??????dia xingt ka ari nie besday ak knapa dia xleyh wish kt ak kenapaaa kenapaaa??????? ak ingtkn dia laa owg first yg wish kt ak tp sebalik nya xpown....kwn ak jgak yg firsttttt....kwn yg bwu knai jgk laa yg wish...snggop kol ak...tppppp dia lngsng xingt....kenapaaa jd cmnie...aty ak asa sedih cngt dgn smua nie....ingt time besday ak,ak happy laa tp x pown sedih agy ada laaa......kenapaaa semua nieee berlaku kat ak...apaa salahhh ak.....???????ak xtaw laa apa yg ak perlu bt skunk....ak sedihhhh cngt skunk nie......
kenapaaaa...????smpai skunk dia xingt kat ak dah arr....awt dia bleyh wat cmnie kat ak....time besday jgak laa bwu dia nak wat prngai cmnie....kenapaaaa cmniee...apa dugaan lg yg ak kna tempuhi...ak dah xleyh tahan ngn semua nie lg ak asa sedihhhh cngttttt.....aty ak terluka cngt skunk.....ak dah xtaw apa yg ak perlu bt skunk....ak dah xbermaya agy...sedihhhh cngt....hnya tuhan jaa taw perasaan ak skunk nie.....hmmm xpa laa....hmmm ak luahkan jaa lam blog niee xdak tmpt agy yg ak nak luah kan hmmmm.....:-(
Ak menangis sbb teringat kan dia tp diaaaa....???ak xtaw laa...hmmm
sedihhh yg teramat sekali....

sesekali aqu mengigatimu..
menitis air mataqu...
andai kau tahu kau masih
berada dalam hatiqu...
apa reaksimu....??
ku meniti hari tanpamu
disisiqu..aqu redha

Ya Allah, Bila dia bukan untuk ku, Bila dia bukan jodohku, Maka berilah ganti yang lebih baik buatnya. Dan bantulah aku untuk memperbaiki diriku. Ya Allah, Bila ini bukan masanya, Bila ini belum saatnya, Jarakkan kami. Pisahkan kami. Agar kami jauh dari dosa dan perkara sia-sia. Agar kami tak mengundang murkaMU..






♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Bebelan Aku ! Like Kalau Suka ! ♥

2 comments:

  1. Jodoh tak kemana kak :)
    Btw , HAPPY BIRTHDAY AKAK !
    May your wishes come truee . aminn :)

    ReplyDelete

..ASSALAMMUALAIKUM..
sila tinggalkan komen anda disini
SATU pown jadi lah ! hehe