Sunday, November 14, 2010

.....KeNaNgAn AkU dAn DiA......

hanya lah tgl knangan....
ak dah kwan ngn dia dekat 10 bln dah last2 ak di tgl cmtu sajaaa....huhu...ak asa cedih+sakit aty cngt2...
ak sikit nyaa setia kat dia tp knapa lahh ak di buat mcm niee....huhu...ak btoiii2 kecewaaa....
hmmmmm....apa pown ak redha jaa laa ngn apa yg dia tlh wat kat ak....
first tine ak kwan ngn laki lama law tdk sat jaaa...ngn dia cowg jaa ak plg2 lmaa....ak dah cyunk dia cngt2 tp ak di tgl oleh dia disbbkan dia ada betina lain....hmmm mua laki skunk xleyh pecya cngt...kita setia depa wat taik kt kita....hmmm slalu cmtu law xsetia depa kta kita mcm2 bla dah setia jd cmnie lakk..huhu...cedihh nyaa aty ak ini....ak dah break ngn dia pd 1 NOVEMBER 2010....huhu....ak ngn dia hanya laahh tgl kenangan sjaa....apa pown ak ttp syg dia dlm aty ku.....ak xdpt lupakan dia tp apa pown yg trjadi ak harus lupakan dia n redha sja...semoga dia n pmpuan tu bahagia hingga akhir hayat...suatu hari nanti dia akan dpt balasan dri ALLAH dgn apa yg dia tlh wat pdku...huhuhu....hancur hatiku ini....sia-sia aja slama niee....xpalah ak terima jaa dgn aty yg terbuka...huhuhu....:-((
ini semua adalah"TRAGEDI OKTOBER"
ak xkan dpt lupakan...
apa-apa yg terjadi antara ak dan si dia...
huhuhuhu...
hampa nyaa atiku ini...
bila terkenangkan dirimu
yg jauh di nun sana....huhuhu..





♥ Terima Kasih Sebab Sudi Baca Bebelan Aku ! Like Kalau Suka ! ♥

0 comments:

Post a Comment

..ASSALAMMUALAIKUM..
sila tinggalkan komen anda disini
SATU pown jadi lah ! hehe